понеділок, 17 травня 2010 15:06

"Шампанського було багато" - капітан "Таврії"

"Шампанського було багато" - капітан "Таврії"

"Таврія" удев'ятьох перемогла донецький "Металург" у фіналі Кубка України – 3:2. Для виявлення переможця командам знадобився додатковий час. На 96 хвилині зустрічі переможний гол провів Лакі Ідахор.

Капітан "Таврії" Олександр Ковпак (реалізував пенальті на 40-ій хвилині) вийшов з роздягальні з Кубком України в руках. Каже, що приз важкий і жартома просить журналістів допомогти його нести. Для футболіста – це перший трофей у кар'єрі.

"Герой - вся наша команда. Вважаю, в такій грі не можна нікого виділяти, всі заслужили перемогу в рівній мірі."

Ковпак розповів, чому команда дозволила "Металургу" зрівняти рахунок у другому таймі.

"Після першого тайму ми, напевне, більше грали на втримання рахунку. В жодному разі не можна було цього робити. Ми пропустили два голи, які перевели гру у додатковий час. "Таврія" залишилась у меншості. "Металург" трохи підсів і гра вирівнялася. В результаті ми забили переможний гол, маючи на гравця менше."

Олександр зізнався, що вже думав про серію пенальті.

"Були думки, що гра може закінчитися серією пенальті. Не хотілося знову випробовувати долю. "Таврія" вже програвала "Чорноморцеві" у фіналі Кубка України в серії пенальті. Цього разу ми не хотіли повторення того матчу."

Футболіст відмовився коментувати епізод з призначенням пенальті.

"Я не маю наміру обговорювати той момент. Це не у моїй компетенції оцінювати рішення арбітра. Хай цим займаються відповідні органи – вирішують було там порушення чи ні. Моя справа – реалізувати пенальті."

Святкуючи перемогу, гравці "Таврії" влаштували обливання шампанським.

"Шампанського було багато. Ми не стільки випили, скільки вилили на президента клубу і всіх, хто заходив у роздягальню".

Ковпак також поділився думками з приводу своїх планів на літо.

"Поїду відпочивати у Санкт-Петербург. Давно там хотів побувати"

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шампанського було багато" - капітан "Таврії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі