понеділок, 17 травня 2010 09:47

"Думаю, костюм мені куплять" - Пучков

"Думаю, костюм мені куплять" - Пучков

Після фінального свистка, який сповістив про те, що "Таврія" вперше стала володарем Кубка України, наставник кримчан Сергій Пучков не приховував своєї радості.

"Це наша велика перемога. Я дуже радий, ще раз хочу сказати спасибі всім. Як тільки пролунав фінальний свисток, я ще не до кінця усвідомив, що сталося, але вже побіг подякувати хлопцям за все, що вони зробили. Сьогодні була, дійсно, дуже важка гра, але гідна фіналу. Дуже складно грати вдесятьох проти такої атаки, як у "Металурга", але ми змогли вистояти і від цього перемога ще більш значуща".

Костюм тренера весь "скупався" в шампанському, але питання, хто відшкодує ці збитки, Пучкова серйозно не турбувало.

"Це пам'ятний і приємний збиток, але, думаю, вже костюм мені куплять", - зауважив він.

Щодо того, що сімферопольці десь перегоріли у другому таймі, Сергій Пучков зайвий раз відзначив, що гра була дуже важка як фізично, так і психологічно.

"Може десь і не вистачило концентрації, але головне, що ми змогли впоратися з ситуацією, і отримати позитивний результат."

Також наставник підтвердив, що Лакі Ідахор, який став автором вирішального гола, залишається в команді.

"Незважаючи на те, що Ідахору вже 30, ми продовжили з ним контракт ще на 1,5 роки. Він особливо корисний команді, коли виходить хвилин за 20 до кінця матчу, вливається нова сила".

За матеріалами sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Думаю, костюм мені куплять" - Пучков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі