вівторок, 21 липня 2009 17:43

Самір Насрі зламав ногу на тренуванні "Арсенала"

Самір Насрі зламав ногу на тренуванні "Арсенала"

Півзахисник збірної Франції та лондонського "Арсенала" Самір Насрі зламав ногу на тренуванні англійського клубу. Насрі отримав перелом малогомілкової кістки і випав з обойми команди на два-три місяці. У минулому сезоні француз був основним півзахисником "Арсеналу".

Насрі зламав ногу у вівторок, 21 липня, на вранішньому тренуванні команди на зборі в Австрії. За яких обставин француз отримав травму, не уточнюється. Півзахисника доставили в лікарню міста Хартберг.

Насрі пропустить не тільки початок чемпіонату Англії, який стартує в середині серпня, але і матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року з Фарерськими островами (12 серпня), Румунією (5 вересня) і Сербією (9 вересня).

22-річний Насрі перейшов в "Арсенал" перед початком сезону-2008/09 з французького "Марселя". У минулому сезоні він провів за лондонський клуб 44 матчі. У збірній Франції півзахисник дебютував у березні 2007 року. За національну команду він провів 15 матчів і взяв участь в Євро-2008.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Самір Насрі зламав ногу на тренуванні "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі