середа, 27 листопада 2013 23:50

"Шахтар" вдома розгромив "Реал Сосьєдад", Коста оформив дубль

"Шахтар" вдома розгромив "Реал Сосьєдад", Коста оформив дубль
Дуглас Коста двічі забив "Сосьєдаду". Фото: shakhtar.com

На поле "Донбас Арени" в Донецьку завершилася зустріч місцевого "Шахтаря" та іспанського "Реала Сосьєдад" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті А. " Гірники " відсвяткували першу домашню перемогу в головному європейському турнірі поточного сезону , розгромивши суперників з Іспанії з рахунком 4:0.

Перший тайм пройшов у гострій боротьбі , на 37 -й хвилині господарі вийшли вперед завдяки Луїсу Адріано, який спритно проштовхнув м'яч у ворота суперників. На старті другого тайму "Шахтар" подвоїв перевагу - після помилки іспанців гол провів Алекс Тейшейра.

На 68-й хвилині Дуглас Коста шикарним ударом в дев'ятку провів третій м'яч , а незадовго до закінчення основного часу бразилець ударом головою закріпив успіх "гірників".

У заключному турі групового етапу " Шахтар " відправиться в гості до " Манчестер Юнайтед" , "Реал Сосьєдад" вдома зіграє з "Байєром" .

Ліга чемпіонів

Група А. 5 -й тур

Шахтар Д (Донецьк , Україна ) - Реал Сосьєдад (Сан- Себастьян , Іспанія ) - 4:0

Голи: Адріано , 37 ( 1:0); Тейшейра , 48 (2:0) ; Коста , 68 (3:0) ; Коста , 87 (4:0).

Попередження: Ракицький , 16 ; Степаненко , 58 ; Кучер , 84 - Елустондо , 35 .

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вдома розгромив "Реал Сосьєдад", Коста оформив дубль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі