понеділок, 17 травня 2010 14:33

"Шахтар" сам звик за себе мстити" - Ахметов

"Шахтар" сам звик за себе мстити" - Ахметов
"Таврія" удев'ятьох перемогла донецький "Металург" у фіналі Кубка України – 3:2. Для виявлення переможця командам знадобився додатковий час. На 96 хвилині зустрічі переможний гол провів Лакі Ідахор.

Матч пройшов у Харкові на стадіоні "Металіст". Перемога гарантувала "Таврії" участь у четвертому, останньому перед груповим етапом, кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

На матчі був присутній президент "Шахтаря" Рінат Ахметов.

"Мені сподобалася гра. Команди показали хороший футбол, - каже Рінат Леонідович "Gazeta.ua" після матчу, - Мені здається вболівальники отримали величезне задоволення від гри. У першому таймі здалося, що все вирішено і "Таврія" вже з Кубком. У другому таймі рахунок став 2:2. Потім сімферопольці залишилась у меншості. Ми були у напружені до останньої секунди."

Ахметов розповів кого підтримував у фіналі.

"Вболівав за український футбол і за хорошу гру. Я її отримав".

"Шахтар" вилетів з розіграшу Кубка України у півфіналі від земляків.

"Металург" показує хороший футбол і також заслуговує на те, щоб тримати Кубок України в руках. Те що "Таврія" за нас помстилася, знаєте, ми самі звикли за себе мстити."

Ахметов розповів, де б хотів зустрітися з "Таврією" у матчі за Суперкубок України.

"Якщо б прийняли рішення грати матч у Харкові, ми були б вдячні. Тут прекрасний стадіон, атмосфера і вболівальники. Ми б із задоволенням сюди приїхали. У тім, яке місто оберуть, туди і поїдемо. Я вже побачив, що нам буде важко виграти Суперкубок, але ми зробимо все можливе, щоб цей трофей став нашим."

На стадіоні Ахметов сидів поряд з президентом Федерації футболу України Григорієм Суркісом.

"Ми обговорювали футбол. Все нормально. Робочих питань ми не торкалися."

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" сам звик за себе мстити" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі