пʼятниця, 21 серпня 2020 21:22

"Шахтар" розпочав новий сезон із скандальної перемоги

"Шахтар" розпочав новий сезон із скандальної перемоги
Олександр Волинець парирував 2 пенальті у матчі. Фото: ФК "Колос"

В рамках 1 туру УПЛ "Шахтар" переміг "Колос" - 3:1. Що потрібно знати про гру?

"Шахтар" грав основою. Попри те, що "гірники" в понеділок провели матч півфіналу Ліги Європи проти "Інтера" та вже у вівторок будуть грати в Суперкубку України, Луїш Каштру виставив оптимальний склад. Можливість відпочити отримав тільки воротар Андрія Пятова, який поступився місце у воротах Анатолію Трубіну.

"Гірникам" не вистачало мотивації. На старті матчу гравцям "Шахтаря" не вистачало свіжості. Вони діяли дуже академічно та майже без швидкостей. Тільки активність суперника на початку гри на не реалізовані пенальті змусили підопічних Каштру "проснутися". Після того, як рахунок став розгромним, "Шахатр" знову збавили оберти, що дозволило "Колосу" забити м'яч престижу.

Гра завершилася після першого голу. Після того, як "Шахтар" забив, команда із Ковалівки розвалилася. Після чого "гірники" спокійно довели рахунок до розгромного, закривши питання переможця в матчі за 15 хвилин.

Після того, як "Шахтар" забив, команда із Ковалівки розвалилася

Матч мав скандальний присмак. Головний арбітр матчу Ігор Пасхал тричі вказував на одинадцятиметрову познаку воріт "Колоса". VAR на матчі не працював, тому перевірити власні рішення арбітр не зміг.

Воротар "Колоса" відбив два пенальті. Удари Тайсона та Марлоса з одинадцятиметрової позначки голкіпер "Колоса" Олександр Волинець парирував. Тільки із третьої спроби Алан Патрік зміг переграти воротаря гостей.

Каштру тримав в голові матчі проти "Динамо". Після того, як "Шахтар" повів у 3 м'ячі, Каштру почав знімати лідерів команди із гри. Розуміючи, що команду чекає матч за Супербуком за 4 дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Динамівець Луческу розгромив "Олімпік" в дебютному матчі

Наступний свій матч в УПЛ "Шахтар" проведе 12 вересня в гостях проти "Руха".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" розпочав новий сезон із скандальної перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі