неділя, 19 серпня 2012 14:51

"Шахтар" поклав квіти на могилу Віктора Прокопенка
5

Віктор Прокопенко помер 18 серпня 2007
Фото: ФОТО: shakhtar.com

З ранку 19 серпня Мірча Луческу, тренер з фізпідготовки "Шахтаря" Карло Ніколіні, а також Даріо Срна, Разван Рац, Томаш Хюбшман та Дмитро Чигринський побували на могилі Віктора Прокопенка. Поклали квіти, постояли, помовчали ...

Віктор Євгенович помер 18 серпня 2007 року. Через п'ять років в Одесі на цвинтарі, де похований тренер, відбулася панахида. Присутні родичі, друзі і незліченна кількість уболівальників. Місце упокоєння Віктора Прокопенка потонуло у квітах - від фанатів "Шахтаря", "Чорноморця", "Ротора".

Пізніше відбулася передматчева нарада. На ній були присутні офіційні особи, що беруть участь в проведенні сьогоднішнього поєдинку.

Після того як зі святом великого футболу присутніх привітав делегат ФФУ Анатолій Дяченко, підтвердився і анонсований раніше час стартового свистка арбітра - 21:00 за київським часом. Перед початком гри буде хвилина мовчання в пам'ять про Віктора Прокопенка.

"Чорноморець" на полі однойменного стадіону вийде в синьо-чорній смугастій формі. Воротар проведе гру у помаранчевому. "Шахтар" постане перед уболівальниками в гостьовому комплекті екіпіровки - білому, а голкіпер донецької команди одягне зелений светр.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" поклав квіти на могилу Віктора Прокопенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі