субота, 18 травня 2013 16:13

"Шахтар", "Динамо" і "Металіст" "влетіли" через уболівальників на 400 тисяч грн

"Шахтар", "Динамо" і "Металіст" "влетіли" через уболівальників на 400 тисяч грн
Вболівальники знову "розорили" кілька клубів УПЛ. Фото: dynamo.kiev.ua

17 травня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України оштрафував п'ять клуб Прем'єр-ліги через неправомірні дії вболівальників, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

За демонстрацію уболівальниками "Говерли" банера із зображенням кельтського хреста 27 квітня під час матчу 26-го туру чемпіонату України з київським "Арсеналом" ужгородський клуб повинен виплатити 50 тисяч гривень. У разі повторення подібної ситуації до клубу будуть застосовані більш жорсткі санкції.

Фінансові санкції у 75 тисяч гривень застосовані до полтавської "Ворскли" за неправомірні дії вболівальників 11 травня під час матчу 28-го туру з донецьким "Металургом".

125 тисяч гривень має заплатити "Шахтар" за неправомірні дії вболівальників клубу на стадіоні "Донбас-Арена" 28 квітня до, під час і після закінчення матчу 26-го туру з харківським "Металістом".

За скандування нецензурних виразів вболівальниками "Динамо" під час матчу 24-го туру з львівськими "Карпатами" київський клуб повинен виплатити 25 тисяч гривень.

За порушення Регламенту змагань Прем'єр-ліги про обов'язкову участь головного тренера і футболіста команди у флеш-інтерв'ю після матчу з "Зорею" київське "Динамо" оштрафовано на 5000 гривень, а головному тренеру команди Олегу Блохіну винесено попередження про необхідність виконання регламентних норм надалі.

Крім того, київський клуб повинен заплатити 37 500 гривень за використання піротехнічних засобів, демонстрацію банера некоректного змісту і скандування образливих виразів вболівальниками на стадіоні НСК "Олімпійський" 27 квітня в матчі 26-го туру чемпіонату України з дніпропетровським "Дніпром". Ще 40 тисяч гривень кияни заплатять за використання вболівальниками піротехніки 4 травня під час матчу 27-го туру з харківським "Металістом".

За використання піротехнічних засобів вболівальниками "Металіста" під час того ж матчу харківський клуб заплатить штраф у розмірі 175 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар", "Динамо" і "Металіст" "влетіли" через уболівальників на 400 тисяч грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі