пʼятниця, 16 листопада 2012 09:21

"Динамо" оштрафували на 50 тисяч грн, "Оболоні" зарахували технічну поразку

"Динамо" оштрафували на 50 тисяч грн, "Оболоні" зарахували технічну поразку
Динамівські ультрас засмутили Ігоря Суркіса. Фото: white-blue.kiev.ua

На черговому засіданні Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України (КДК ФФУ), яке відбулося 15 листопада, було прийнято низку рішень щодо клубів і окремих гравців, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт ФФУ.

Зокрема, переживає не найкращі часи київським ФК "Оболонь" було присуджено технічну поразку (0:3) за неявку на матч проти чернівецької "Буковини" у 19-му турі Першої ліги Чемпіонату України. Крім цього, "пивовари" оштрафовані на 12,5 тис. грн.

Інший київський клуб - "Динамо" оштрафовано на 50 тис. грн. за поведінку своїх фанатів на виїзному матчі проти запорізького "Металурга". Нагадаємо, той матч кияни виграли з рахунком 5:0, проте півсотні тисяч гривень штрафу, які клуб отримав за фанатські "фаєри" і зірвані сидіння на стадіоні "Славутич-Арена" явно зіпсували настрій президенту "Динамо" Ігорю Суркісу.

Крім цього КДК ФФУ застосовував персональні санкції до кількох футболістів. Гравець "Говерли" (Ужгород) Андрій Грінченко дискваліфікований на 5 матчів за умисне нанесення травми гравцю команди суперника в матчі молодіжних складів "Говерли" і полтавської "Ворскли". Хорватський легіонер криворізького "Кривбасу" Младен Бартулович отримав 2 матчі дискваліфікації за небезпечну атаку суперника в матчі проти луцької "Волині". Гравець львівських "Карпат" Семір Штіліч усунений від футболу на 3 найближчих матчі за образу на адресу арбітра у виїзній грі "Карпат" проти харківського "Металіста".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" оштрафували на 50 тисяч грн, "Оболоні" зарахували технічну поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі