середа, 24 жовтня 2018 00:28

"Шахтар" без варіантів програв "Манчестер Сіті"

"Шахтар" без варіантів програв "Манчестер Сіті"
На полі була лише одна команда

Донецький "Шахтар" програв – 0:3 домашній матч Ліги чемпіонів англійському "Манчестер Сіті". Це перша поразка донеччан у нинішньому розіграші.

Навіть якби на полі були травмовані лідери гірників Марлос і Тайсон, то й тоді би "Шахтар" не мав шансів на перемогу. Занадто великою є різниця в класі команд. Фактично, кожен гравець "Шахтаря" значно поступався своєму візаві із Манчестера. Донецьк могло врятувати лише футбольне диво, але його не сталося.

Інколи здавалося, що сьогодні "Шахтар" повторить легендарну поразку від "Баварії", але гості змилувалися. Утім кожна їхня атака завершувалася гольовим моментом. У 2000 році "Шахтар" вигравав після першого тайму в "Арсенала" на його полі – 2:0. У другому таймі програв – 2:3, а міг поступитися – 10:2. Відтоді минуло 18 років і нічого не змінилося. Англійські клуби просто на голову сильніші.

Інколи здавалося, що сьогодні "Шахтар" повторить легендарну поразку від "Баварії", але гості змилувалися

Сказати, що "Шахтар" не намагався повернутися в гру – покривити душею. Але сили були явно не рівні. Найреальнішу нагоду забити бодай м'яч престижу втратив Мораєс на останній доданій хвилині.

Гірникам не пощастило, що дві зустрічі проти вмотивованого "Сіті" йдуть одна за одною. Розраховувати на турнірні бали можна буде лише в гостьовому матчі 5 туру проти "Хоффенхайма". Здається, у кращому випадку "Шахтар" може поборотися за Лігу Європи. Можливо, вже там знадобляться Тайсон із Марлосом.

Голи:
0:1 - 30 Сільва, 0:2 - 35 Лапорт, 0:3 - 70 Бернарду Сілва.
Шахтар - Пятов, Матвієнко, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Майкон, Веллінгтон Нем (Болбат, 69), Коваленко (Алан Патрік, 62), Фернандо Педро (Дентіньо, 84), Мораес.
Манчестер Сіті - Едерсон, Стоунз (Уокер, 80), Отаменді, Лапорт, Менді, де Брьойне (Бернарду Сілва, 69), Фернандіньо, Сільва, Марез, Габріел Жезус (Фоден, 87), Стерлінг.
попередження:
Кривцов (87), Отаменді (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" - "Манчестер Сіті" 0:3. "Гірники" розгромно поступилися команді Гвардіоли

В іншому матчі групи німецький "Хоффенхайм" зіграв унічию – 3:3 проти французького "Ліона".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" без варіантів програв "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі