неділя, 09 вересня 2012 16:21

Шацьких відзначився хет-триком у прощальному матчі Титова

Московський "Спартак" у прощальному матчі знаменитого футболіста "червоно-білих" Єгора Титова здобув перемогу над київським "Динамо" з рахунком 5:3.

Матч пройшов у неділю на "Локомотиві". "Спартак", зібраний в основному з гравців покоління 90-х, плюс тенісисти Євген Кафельников та Марат Сафін і хокеїст Ілля Ковальчук, демонстрував фірмовий футбол, заснований на інтелектуальному переміщенні гравців без м'яча і постійній підготовці ними вільних зон.

Після однієї з комбінацій рахунок відкрив спартаківець Володимир Бесчастних. Кияни не могли протиставити господарям поля виразних аргументів з гри, але відзначилися зі стандартного положення: штрафний удар метрів з 23-х реалізував Максим Шацьких. На тому завершилася перша половина зустрічі.

На початку другого тайму комбінацію за участю половини складу "червоно-білих" завершив Олександр Ширко, а слідом за ним відзначився герой торжества. Титов хльостко приклався до м'яча, піймавши динамівського воротаря Тараса Луценка на протиході. Не встигли гості перевести дух, як навіс Дмитра Аленічева з правого флангу замкнув Андрій Коновалов. Виручати українців знову довелося Шацьких: форвард забив ще двічі після виходів один на один з Максимом Левицьким, який змінив до того моменту Олександра Філімонова у воротах "Спартака".

На стадіоні повіяло "дружнім договорняком", проте 36-річний Титов, увійшовши у штрафний майданчик суперника і майстерно прибравши захисника киян, видав пас Валерію Кечінову, спокійно забив п'ятий м'яч.

Жовтою карткою відзначився рекордсмен за кількістю "гірчичників" в чемпіонатах Росії Юрій Ковтун.

З 1992 по 2008 рік Титов виступав за "Спартак", у складі якого став шестиразовим чемпіоном Росії і чотири сезони поспіль займав першу сходинку у списку 33 кращих футболістів країни в амплуа центрального півзахисника. Спортивну кар'єру він завершив у 2009 році після виступів у казахстанському "Локомотиві".

Зірки Спартака - Зірки Динамо Київ - 5:3

Голи: 1:0 - Бесчастних (21), 1:1 - Шацьких (32), 2:1 - Ширко (46), 3:1 - Титов (48), 4:1 - Коновалов (53), 4:2 - Шацьких (56), 4:3 - Шацьких (59), 5:3 - Кечинов (67).

СПАРТАК: Філімонов (Левицький, 36), Парфьонов (Мелешин, 36), Ананко (Коновалов, 36), Ковтун, Хлестов (Євсєєв, 36), Карпін (Калиниченко, 36), Аленічев, Титов, Тихонов (Ковальчук, 36; Кечинов , 48), Цимбаларь (Сафін, 19; Кафельников, 26; Ромащенко, 36), Бесчастних (Ширко, 36).

ДИНАМО: Луценко, Ващук (Цвейба, 36), Несмачний, Дмитрулін, Белькевич (Яшкін, 50), Федоров, Хацкевич (Радченко, 36), Косовський (Герасименко, 36; Мезин, 50), Калитвинцев (Кардаш, 26), Шацьких , Ребров.

Зараз ви читаєте новину «Шацьких відзначився хет-триком у прощальному матчі Титова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі