пʼятниця, 19 березня 2010 12:10

Єгор Титов збирається повісити бутси на цвях

Єгор Титов збирається повісити бутси на цвях

Колишній футболіст московського "Спартака" і збірної Росії Єгор Титов оголосив про закінчення кар"єри. До кінця 2010 року в нього діє контракт з "Локомотивом" з Астани, але, за словами Титова, грати він більше не буде.

Фінансові питання з "Локомотивом" на його прохання залагоджує "одна відома компанія", повідомляє інтернет-видання Bobsoccer.ru.

Титов, якому 29 травня виповниться 34 роки, зазначив, що "з позиції гравця" у нього вже немає інтересу до футболу. За словами півзахисника, він намагається дивитися головні матчі, але це йому не завжди вдається. Титов розповів, що він багато подорожує зі своєї дев"ятирічної дочкою, яка займається тенісом.

Значну частину кар"єри Титов провів у московському "Спартаку" у складі якого шість разів ставав чемпіоном Росії та виграв два Кубка країни. Півзахисник довгий час був капітаном команди, але в 2008 році після конфлікту з головним тренером Станіславом Черчесовим пішов із "Спартака".

Сезон-2008 Титов завершив у підмосковних "Хімках", а в 2009 році грав за астанинський "Локомотив". За збірну Росії футболіст провів 41 матч і забив сім голів. Титов брав участь в чемпіонаті світу 2002 року.

У 2004 році він був дискваліфікований на рік за вживання забороненої речовини бромантана, через що пропустив чемпіонат Європи 2004 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Єгор Титов збирається повісити бутси на цвях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі