пʼятниця, 19 вересня 2008 14:53

"Я швидше повішу бутси на цвях, ніж гратиму в першому дивізіоні" - Титов

Колишній капітан московського "Спартака" Єгор Титов розповів про причини конфлікту із Станіславом Черчесовим, який був звільнений з поста головного тренера команди незабаром після переходу Титова в "Хімки".

За словами футболіста, Черчесову не сподобався інтерес Титова до теми повернення до "Спартака" Олега Романцева, пише видання "Спорт-Експрес".

Титов розповів, що після поразки від московського "Динамо" (3:4), в матчі п"ятого туру чемпіонату Росії 2008 року, що відбувся 13 квітня, до нього дійшла інформація про можливе повернення в "Спартак" Олега Романцева. За словами футболіста, він не повірив цим чуткам, але попросив перевірити їх людину, яку вважав "старшим товаришем".

Ця людина пообіцяла все з"ясувати, але передала зміст їхньої розмови з Титовим Черчесову. "Судячи з усього, цей стучак так все підніс, що Черчесов образився", - сказав Титов, додавши, що після того ставлення з боку головного тренера "Спартака" до нього різко змінилося.

12 липня в матчі 13-го туру чемпіонату Росії "Спартак" потерпів поразку від ЦСКА (1:5), після чого Титов був переведений в дублюючий склад команди. 11 серпня півзахисник перейшов до підмосковних "Хімок".

15 серпня незабаром після поразки спартаківців від київського "Динамо" (1:4) в матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Черчесов був звільнений з поста головного тренера.

В даний час "Хімки" займають останнє місце в турнірній таблиці чемпіонату Росії, набравши 14 очок після 21 матчу.

За словами Титова, в його контракті з підмосковним клубом є пункт, згідно якому він може покинути команду, якщо вона вилетить з прем"єр-ліги.Футболіст підкреслив, що він швидше завершить кар"єру, чим гратиме в першому дивізіоні.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «"Я швидше повішу бутси на цвях, ніж гратиму в першому дивізіоні" - Титов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі