понеділок, 13 травня 2013 11:47

Руні проводжав Фергюсона разом із сином та вагітною дружиною
26

Фото: Reuters

У 37-му турі АПЛ "Манчестер Юнайтед" вдома обіграв "Суонсі".

Це був один з тих рідкісних матчів, коли рахунок не має ніякого значення. Як і сама гра, в кінці кінців. "Олд Траффорд" проводжав Алекса Фергюсона, тому емоції навколо персони Тренера переважали над всім іншим. Перед початком матчу арена забарвилася в червоні кольори, а Фергі пройшов імпровізованим коридором, який утворили гравці обох команд. Потім були численні рукостискання з уболівальниками і роздача автографів.

"Мені дуже пощастило працювати з кількома з кращих гравців в країні, не кажучи про 'Манчестер Юнайтед'", - цитує головного тренера сайт газети The Daily Mail. Тренер також зізнався, що тепер зможе насолоджуватися від перегляду ігор команди, а не страждати разом з ними.

Фергюсон назвав 27 років з "Манчестер Юнайтед" "найприголомшливішим досвідом" свого життя і закликав надати підтримку новому головному тренеру команди, наставнику ліверпульського "Евертона" Девіду Мойесу.

Коли ж почалася гра, "дияволи" довго не могли намацати слабкі місця "Суонсі". У самому кінці тайму Чічаріто скористався помилкою захисту і пробив під опорну ногу Треммеля - 1:0. А от після відпочинку "лебеді" вирівняли гру, ще й гол оперативно організували: Мічу відгукнувся на простріл з флангу і в дотик замкнув передачу - 1:1.

На 66-й хвилині відбулася ще одна знаменна подія. Скоулз поаплодував трибунам і зійшов з поля, поступившись місце Андерсону. Більше на поле "Олд Траффорд" в якості гравця він не вийде. Ну а хеппі-енд був за Фердинандом. Під завісу поєдинку Ріо забив переможний гол, прийнявши м'яч після кутового.

Зараз ви читаєте новину «Руні проводжав Фергюсона разом із сином та вагітною дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі