вівторок, 10 травня 2011 16:56

Розгляд Лозанною справи "Металіст" - "Карпати" відбудеться в Києві

Розгляд Лозанною справи "Металіст" - "Карпати" відбудеться в Києві

Арбітражний суд Лозанни переніс розгляд по матчу "Металіст" - "Карпати" (2008) на вересень 2011 року, причому слухання у справі пройдуть не в самій Лозанні, а в Києві.

Очікувалося, що розгляд резонансної справи щодо можливого договірного характеру матчу "Металіста" і "Карпат" зразка весни 2008 року почнеться в кінці нинішньої весни і триватиме до липня 2011 року.

Однак у списку справ, які суд Лозанни має намір вирішити до цього часу, українського конфлікту немає. Цю справу Арбітражний суд вирішив розглянути в Києві 14-15 вересня 2011 року - через два місяці після того, як стартує новий Чемпіонат України, який команди, у разі визнання матчу договірним, могли б почати з - 9 очок.

Дане рішення Спортивного Арбітражного Суду продиктовано тим, що в справі дуже багато фігурантів (близько 20 осіб) та трьом суддям - німцеві, бельгійцю і французу - простіше прибути до Києва і розібратися в тонкощах справи в Україні.

Загалом, поки що можна стверджувати тільки те, що і "Металіст", і "Карпати" розпочнуть сезон 2011/12 в рівних умовах з іншими клубами УПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Розгляд Лозанною справи "Металіст" - "Карпати" відбудеться в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі