пʼятниця, 28 грудня 2018 10:21

Ротань очолив молодіжну збірну України

Ротань очолив молодіжну збірну України
Ротань, праворуч, став головним тренером української "молодіжки". Фото: ФФУ

Наставником молодіжної збірної України призначили асистента головного тренера "Олімпіка" Руслана Ротаня.

"Очолити молодіжну збірну України - велика честь для мене. У моїй ігровій кар'єрі збірна завжди була особливою командою, і її кольору я завжди захищав із гордістю.

Постараюся виправдати таку довіру і в якості тренера, і не підвести нікого - особливо наших уболівальників. Розумію, яка відповідальність лягає на мої плечі, але я до цього готовий.

З одного боку, ця пропозиція стала для мене несподіваним, але після розмови з головним тренером національної збірної Андрієм Шевченком, президентом ФФУ Андрієм Павелко, таким авторитетним фахівцем, як Мирон Маркевич, першим віце-президентом Олегом Протасовим, всі сумніви відпали.

Я добре знаю, в якому напрямку працює перша команда країни, і постараюся дотримуватися цієї ж лінії, але в рамках свого футбольного бачення. Конкретні завдання мені ще сформулюють, але вони і так зрозумілі - потрібно займати перше місце у відбірковій групі чемпіонату Європи 2021 і допомагати готувати гравців для національної збірної", - сказав Ротань ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренера української "молодіжки" вирішили звільнити

Ротань в жовтні цього року почав тренерську діяльність, отримавши посаду в тренерському штабі "Олімпіка".

Зараз ви читаєте новину «Ротань очолив молодіжну збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі