пʼятниця, 07 серпня 2009 18:00

Російського хокеїста звинувачують у згвалтуванні

Російського хокеїста звинувачують у згвалтуванні

У Фінляндії за підозрою у згвалтуванні 25-річної жінки затриманий російський хокеїст одного з клубів Континентальної хокейної ліги (КХЛ). Про це пише фінське видання Aamulehti. Ім"я затриманого гравця не називається, проте відомо, що він народився в 1978 році. Також повідомляється, що його клуб в липні знаходився у Фінляндії на зборах, а сам хокеїст у минулому виступав у НХЛ.

Згвалтування відбулося в середині липня у фінському містечку Асіккала недалеко від декількох невеликих будиночків. Повідомляється, що місцеві жителі почули жіночі крики, а потім побачили, як підозрюваний силою тягне жінку з собою уздовж пляжу.

Пара познайомилася раніше в барі. Через півтори години після того, як крики жінки почули місцеві жителі, чоловік і жінка удвох прийшли в готель і відправилися в готельний номер.

Згодом жінка заявила поліції, що хокеїст згвалтував її. Наголошується, що потерпіла знаходилася в шоковому стані. Лікарі зафіксували у жінки тілесні ушкодження. Охоронці правопорядку затримали підозрюваного і взяли його під варту.

Як відзначає російське інтернет-видання Allhockey.ru, на зборах у Фінляндії було чотири клуби КХЛ - підмосковний "Атлант", пітерський СКА, ніжегородське "Торпедо" і московський ЦСКА.

У складах цих команд є чотири хокеїсти 1978 року народження з досвідом гри в НХЛ - Андрій Зюзін з СКА, Олег Кваша з "Атланта", Євген Корольов і Юрій Буцаєв з "Торпедо". Корольов, проте, повернувся з Фінляндії до Росії, про що свідчить фоторепортаж на офіційному сайті ніжегородського клубу. Зюзін 6 серпня зіграв за СКА в товариському матчі з "Сибіром" (6:2). Що стосується Буцаєва, то на зборах у Фінляндії він не брав участь ні в одному з матчів. Головний тренер "Торпедо" Євген Попіхін пояснив це травмою гравця.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Російського хокеїста звинувачують у згвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі