субота, 16 вересня 2017 12:35

Російський клуб може звільнити екс-тренера збірної України

Російський клуб може звільнити екс-тренера збірної України
Керівництво московського "Динамо" незадоволене роботою Калитвинцева. Фото: dynamo.kiev.ua

Керівництво московського "Динамо" незадоволене роботою колишнього тренера збірної України Юрія Калитвинцева і замислюється про звільнення наставника.

Про це повідомляє sport-express.ru з посиланням на свої джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Калитвинцев повернув "Динамо" у прем'єр-лігу

Позиції 49-річного Калитвинцева в столичній команді різко похитнулися після поразки від "Арсеналу" (0:1) в 10-му турі чемпіонату Росії.

На даний момент "Динамо" займає 12-е місце в турнірній таблиці. В останній раз команда перемагала 12 серпня в грі з "Анжі" (3:1). Остаточне рішення по українському фахівцеві буде прийнято після двох дербі "Динамо" - з ЦСКА 23 вересня і "Локомотивом" 1 жовтня.

Юрій Калитвинцев працював асистентом в тренерському штабі збірної України в 2010-2012 роках. Після відставки Мирона Маркевича кілька місяців виконував обов'язки головного тренера команди, після чого програв вибори Олегу Блохіну. Прийняв пропозицію нового тренера працювати в його штабі, а після закінчення Євро-2012 залишив свій пост. Московське "Динамо" очолює з червня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Російський клуб може звільнити екс-тренера збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі