неділя, 17 червня 2012 16:19

Російські вболівальники заблокували рух потягу в Тересполі

Російські вболівальники заблокували рух потягу в Тересполі
Фото: tvn24.pl

Інцидент за участю російських шанувальників стався у неділю вранці на вокзалі в Тересполі. В ході переправи через кордон було затримано двох підозрюваних, причетних до бійки після матчу у Варшаві 12 червня. Решта вийшла на платформу в знак протесту і зажадали звільнення затриманих.

Як повідомив в інтерв'ю польському tvn24.pl прес-секретар поліції в Білій Підлясці Ярослав Яницький, решта прихильників заявила, що поки затримані не будуть звільнені, поїзд не поїде.

"Вони були спокійні, співали, силу не було застосовано. Заради безпеки були зібрані значні сили поліції", – сказав Яницький. І додав, що затримані уболівальники стверджують, що вони почули докори за участь у бійці в Варшаві.

Після переговорів з поліцією потяг з фанатами від'їхав одразу після 11.00. Затримані особи залишилися в Тересполі.

У свою чергу, як зазначив прес-секретар Генерального штабу охорони залізниці Павло Бочек, поїзд був спеціально замовлений для російських шанувальників Євро-2012. Ним їхало близько 300 осіб. На місце прибула поліція і охорона залізниці.

Зараз ви читаєте новину «Російські вболівальники заблокували рух потягу в Тересполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі