пʼятниця, 12 лютого 2010 13:59

Російські клуби хочуть розкупити гравців ФК "Москва"

Російські клуби хочуть розкупити гравців ФК "Москва"

Владикавказька "Аланія" зробила пропозицію про покупку відразу семи футболістів ФК "Москва". Про це повідомляє Sports.Ru з посиланням на джерела, "близькі до владикавказького клубу".

"Аланія" займе місце ФК "Москва" в прем"єр-лізі в тому випадку, якщо столичний клуб, якому відмовив у фінансуванні "Норільський нікель", офіційно зніметься з розіграшу.

"Аланія" вирішила купити у ФК "Москва" воротаря Юрія Жевнова, захисників Олексія Дакосту, Бранко Іліча і Олександра Шешукова, півзахисника Олексія Ребко, нападаючих Олександра Ставпеца і Мартіна Якубко.

На Жевнова, окрім "Аланії", претендує пітерський "Зеніт". За даними Sports.Ru, воротар вже веде переговори з керівництвом пітерського клубу.

Раніше ЗМІ повідомляли про інтерес клубів прем"єр-ліги до Шешукова і Ребко. На Шешукова, зокрема, претендує московський "Спартак", за який півзахисник виступав у 2002 і 2003 роках.

Про те, що ФК "Москва" зніметься з чемпіонату Росії в прем"єр-лізі, представники "Норільського нікелю" оголосили 5 лютого. Поки неясно, чи заявиться команда на чемпіонат Росії 2010 року в одному з нижчих дивізіонів або виступатиме в любительській лізі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Російські клуби хочуть розкупити гравців ФК "Москва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі