понеділок, 09 березня 2009 11:36

Роналду і Болт тренуватимуться разом

Кращий футболіст 2008 року Кріштіану Роналду візьме кілька уроків спринту у найшвидшої людини в світі Усейна Болта, повідомляє Independent.

Один з найшвидших і найтехнічних футболістів англійської прем"єр-ліги домовився потренуватися під керівництвом триразового олімпійського чемпіона Пекіна та світового рекордсмена на стометрівці влітку, коли Болт змагатиметься на турнірах у Європі та готуватиметься до серпневого чемпіонату світу в Берліні.

За словами менеджера Болта Рікі Сіммса, ямайський атлет, швидше за все, влітку часто буватиме на базі у Теддінгтоні (південний захід Лондона). "Це (зустріч Болта та Роналду) безумовно трапиться. Ми вирішимо, в якому вигляді це відбуватиметься, коли Болт приїде до Європи", - сказав Сіммс.

Роналду візьме уроки спринту у найшвидшої людини в світі.

Співпраця спринтера та футболіста стала можливою завдяки тому, що Болт є прихильником таланту гравця "Манчестер Юнайтед".

На батьківщині у ямайця зберігається безліч іменних футболок з автографами, але у колекції поки відсутня "сімка" Роналду.

Історія спорту знає випадки, коли спринтери давали уроки швидкісного бігу футболістам. Так, одного разу скандально відомий канадієць Бен Джонсон був найнятий легендарним Дієго Марадоною та футболістом Аль-Сааді Каддафі, сином президента Лівії Муаммара Каддафі.

Independent, rusfootball.info

Зараз ви читаєте новину «Роналду і Болт тренуватимуться разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі