четвер, 24 січня 2013 11:51

"Рома" перемогла "Інтер" у першому матчі півфіналу Кубка Італії

"Рома" перемогла "Інтер" у першому матчі півфіналу Кубка Італії

"Рома" перемогла "Інтер" у першому півфінальному матчі Кубка Італії. Гра, що пройшла в Римі на стадіоні "Олімпіко", завершилася з рахунком 2:1. За "Рому" забили Алессандро Флоренці і Маттіа Дестро, у складі "Інтера" голом відзначився Родріго Паласіо.

"В якийсь момент ми просто видихлися, стали помилятися, тому що витратили багато сил. Була установка забити якомога більше, і гравці намагалися це зробити. "Рома" грала добре і могла забивати "Інтеру" 3-4 м'ячі ще до перерви .

Проте перевага перед повторним матчем у нас є, тому я задоволений", - сказав головний тренер "Роми" Зденек Земан.

Матч-відповідь відбудеться через тиждень у Мілані. Переможець протистояння "Рома" - "Інтер" зіграє у фіналі Кубка Італії з сильнішим у парі "Ювентус" - "Лаціо", які зіграли в першому матчі, у Турині, внічию - 1:1, повідомляє "Чемпионат.com".

Кубок Італії

1/2 фіналу

Перші матчі

Рома - Інтер 2:1 (2:1, 0:0)

Голи: 1:0 - 13 Флоренці, 2:0 - 33 Дестро, 2:1 - 44 Паласіо.

Рома - Стекеленбург, Н. Бурдіссо, Маркіньос (Кастан, 60), Піріс, Бальцаретті, Флоренці (Перротта, 77), Бредлі, Тахцідіс, Ламела, Дестро, Тотті (Маркіньо, 85).

Інтер - Ханданович, Жуан Жезус, А. Перейра (Альварес, 75), Раноккія, Ківу, Обі (Нагатомо, 46), Гуарін, Х. Дзанетті, Беннасі (Гаргано, 65), Камб'яссо, Паласіо.

Попередження: А. Перейра (40), Гуарін (70), Ківу (84), Ламела (86), Н. Бурдіссо (90).

Зараз ви читаєте новину «"Рома" перемогла "Інтер" у першому матчі півфіналу Кубка Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі