субота, 07 червня 2014 13:59

РФС не поспішає приєднувати Крим і Севастополь

РФС не поспішає приєднувати Крим і Севастополь
1tv.ru

Рішення про прийняття Республіканської федерації футболу Криму та регіональної Федерації футболу Севастополя до складу Російського футбольного союзу (РФС) було відкладено на більш пізній термін. Про це повідомляє "Р-Спорт".

Рішення про прийняття обох федерацій до складу РФС могло бути прийняте на конференції організації 7 червня, проте президент клубу "Севастополь" Олександр Красильников зачитав звернення кримських федерацій, в якому було озвучено прохання відкласти це питання через реакцію на процес з боку Міжнародної федерації футболу (ФІФА), яка знайшла підтримку і у Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

"Керуючись виключно інтересами російського футболу, регіональна Федерація футболу міста Севастополя і Республіканська федерація футболу Криму просять перенести розгляд питання про включення до РФС на пізніший термін", - сказав Красильников.

Радник президента РФС з правових питань Денис Рогачов також зачитав лист, в якому ФІФА застерігає РФС від ініціативи приєднання кримських федерацій до організації.

"Дана інформація не впливає на рішення, а носить рекомендаційний характер. Оцінивши даний лист і всі можливі варіанти, дві кримські федерації подали нові заяви", - зазначив Рогачов.

Зараз ви читаєте новину «РФС не поспішає приєднувати Крим і Севастополь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі