пʼятниця, 08 червня 2018 18:03

Ребров стане помічником Шевченка в збірній

Ребров стане помічником Шевченка в збірній
Ребров може замінти РІанчо в збірній України. Фото: 1927.kiev.ua

Рауль Ріанчо припинив співпрацю зі збірною України. Вже наступного дня московський "Спартак" оголосив про підписання двох колишніх тренерів "Динамо" - іспанців Рауля Ріанчо та Вісенте Гомеса. Отже в штабі Шевченка з'явилось вакантне місце. В мережі почали з'являтись чутки, що асистентом Шевченка стане його колишній колега-нападник.

Президент ФФУ Андрій Павелко заінтригував громадськість наступними словами.

"Точно можу сказати, що буде заміна. Це буде дуже якісна заміна. Поки що я про це не можу казати конкретніше, бо це роль головного тренера збірної України. Я впевнений, що всім вболівальникам сподобається",- сказав Павелко.

Дует гравців який розривав всю Європу у складі "Динамо", може воз'єднатись в тренерському штабі збірної. Ребров є майже ідеальним варіантом для збірної, тому що сповідує такий само тренерський стиль як і Ріанчо та й знає український футбол не з чуток. По-друге, для Федерації футболу Сергій Станіславович буде досить економним варіантом. Навряд чи Ребров буде дерти три шкури.

Дует Шевченко-Ребров однозначно додасть симпатій від вболавльників. Фанати зі стажем добре пам'ятають як ці двоє феєрили на футбольному полі. І будуть очікувати успіху і на тренерському містку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічник Шевченка проміняв Україну на російський клуб

За три роки роботи в "Динамо" Ребров двічі ставав чемпіоном України виводив киян в плей-оф Ліги Чемпіонів. Останнім місцем роботи Сергія Станіславовича був аравійський "Аль-Ахлі".

Зараз ви читаєте новину «Ребров стане помічником Шевченка в збірній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі