понеділок, 22 березня 2021 13:45

Ребров розповів, чи очолить він збірну України

Ребров розповів, чи очолить він збірну України
Сергій Ребров очолює "Ференцварош" з літа 2018 року. Фото: ФК "Ференцварош".

Український тренер угорського "Ференцвароша" Сергій Ребров спростував інформацію, що може змінити Андрія Шевченка у збірній України після Євро-2020/21.

Ребров сконцентрований на роботі в Будапешті та не планує змінювати клуб.

"Будь-який тренер, який працює за кордоном, хоче повернутися в Україну. Але в якій якості та в якому клубі? Це все в майбутньому, я зосереджений на роботі у своїй команді, а що буде далі - подивимося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чи натуралізує Україна захисника англійського клубу

Шевченко не в "Челсі", а я не в збірній України. Андрій Миколайович добре працює, я бажаю йому удачі та вийти з хорошою групою. Про це говорити взагалі недоречно.

Звичайно, розмови преси. Я працюю в Угорщині, у мене контракт на 3 роки. Так само як і в Шевченка, навіть не знаю, на скільки років у нього контракт. Як правило, розмови починаються, коли немає результату. А тренер працює супер, усі раді його роботі, навіщо взагалі говорити про зміну коуча? Це просто смішно", - сказав Ребров в ефірі каналу "Бомбардир".

Сергій Ребров розпочав тренерську кар'єру 2014-го, коли очолив "Динамо". За 3 роки роботи з командою Ребров двічі ставав чемпіоном України та двічі виграв Кубок.

Сезон 2017/18 провів в Саудівській Аравії, де очолював "Аль Ахелі". З 2018 року працює з "Ференцварошем". В Угорщині двічі приводив команду до чемпіонства, виводив клуб у Лігу Європи та Лігу чемпіонів.

Андрій Шевченко працює зі збірною з 2016-го. Зміг вивести національну команду на Євро-2020/21. Контракт наставника з Українською асоціацією чинний до початку липня 2021 року. Сторони можуть продовжити угоду ще на півтора року.

Зараз ви читаєте новину «Ребров розповів, чи очолить він збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі