пʼятниця, 21 травня 2021 13:49

Ребров може повернутися на Близький Схід

Ребров може повернутися на Близький Схід
Сергій Ребров зміг досягти успіху в Угорщині. Фото: ФК "Ференцварош"

Представник ОАЕ "Аль-Айн" хоче бачити тренером команди українського спеціаліста 46-річного Сергія Реброва.

Клуб із Близького Сходу вже розпочав перемовини з наставником "Ференцвароша" та його агентом, повідомляє UAEkick.

Екстренер "Динамо" вже має досвід роботи в цьому регіоні. У сезоні 2017/18 він очолював "Аль-Ахлі" із Саудівської Аравії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, з яким клубом веде перемовини Ребров

"Аль-Айн" - один із найуспішніших клубів у країні. Команда 13 разів вигравала чемпіонат, сім разів ставала володарем Кубка і п'ять - Суперкубка ОАЕ. 2003 року перемагала в азійський Лізі чемпіонів. Останнє чемпіонство датоване сезоном 2017/18. Того ж 2018 року клуб вийшов у фінал клубного Кубка світу, де програв "Реалу".

Зараз команду тренує португальський фахівець Педру Емануел, але команда в поточному сезоні фінішувала лише шостою в чемпіонаті, що стало найгіршим результатом за останні сім років.

Сергій Ребров працював із "Ференцварошем" із літа 2018 року. За цей час виграв три чемпіонські титули та вивів команду в Лігу чемпіонів та Лігу Європи.

Розпочинав тренерську роботу Ребров у "Динамо", де зміг двічі стати чемпіоном України. У сезоні 2017/18 працював на Близькому Сході з "Аль Ахлі".

За повідомленням ЗМІ, Ребров може стати одним із кандидатів на посаду тренера збірної України після Євро-2020/21.

Зараз ви читаєте новину «Ребров може повернутися на Близький Схід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі