субота, 10 серпня 2019 15:50

"Реал" запропонував Неймару 40 мільйонів євро на рік

"Реал" запропонував Неймару 40 мільйонів євро на рік
Неймар проситься в Іспанію

"Реал" зберігає інтерес до нападаючого "ПСЖ" і збірної Бразилії Неймара.

Іспанське видання "Sport" повідомляє, що заради Неймара "Реал" готовий піти на неймовірні витрати. Трансфер бразильця обійдеться "вершковим" в рекордні в історії клубу 180 мільйонів євро, а сам футболіст за 5 років отримає від клубу 200 мільйонів євро (40 млн євро в рік).


Джерело зазначає, що Неймар не поспішає робити крок назустріч "Реалу". Бразилець як і раніше вважає за краще повернутися в "Барселону", проте в "ПСЖ" не хочуть знову зв'язуватися з каталонським клубом і висувають неможливі для "Барселони" умови угоди. За останніми даними "ПСЖ" запросив за Неймара Філіпа Коутіньйо, Нельсона Семеду і 50 мільйонів євро.

У минулому сезоні Неймар через травму на клубному рівні провів всього 28 матчів, забивши 23 голи і віддавши 13 результативних передач. Перед стартом Кубка Америки Неймар отримав ще одну травму і вибув як мінімум на чотири тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арсенал" підписав зірку збірної Бразилії

За два сезони з "ПСЖ" Неймар виграв п'ять трофеїв. У Лізі чемпіонів з бразильцем парижани кожен раз зупинялися в 1/8 фіналу, поступаючись "Реалу" і "Манчестер Юнайтед".

Зараз ви читаєте новину «"Реал" запропонував Неймару 40 мільйонів євро на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі