субота, 05 грудня 2015 10:22

"Реал" виключили з Кубка Іспанії через росіянина

"Реал" виключили з Кубка Іспанії через росіянина
Денис Черишев

Мадридський футбольний клуб "Реал" виключений з Кубка Іспанії через участь Дениса Черишева в першому матчі 1/16 фіналу турніру проти "Кадіса". Про це повідомляє As. Росіянин був дискваліфікований на цю зустріч, але вийшов у стартовому складі і забив м'яч.

Хавбек, який виступав у минулому сезоні на правах оренди за "Вільярреал", отримав жовту картку, яка стала для нього третьою. Згідно з регламентом, Черишев не мав права виходити на поле у складі "королівського" клубу проти "Кадіса".

Зустріч у Кадісі, яка відбулася в ніч на 3 грудня, завершилася з рахунком 3:1 на користь "Реала". Росіянин вперше вийшов у стартовому складі мадридського клубу і забив свій перший м'яч за "вершкових" вже на третій хвилині зустрічі.

В системі мадридського "Реала" Черишев перебуває з 12 років. Сезон-2013/14 гравець провів у складі "Севільї", а чемпіонат-2014/15 - у "Вільярреалі". Також 24-річний футболіст має в активі дев'ять матчів у складі збірної Росії. За першу команду "Реала" Черишев зіграв чотири матчі, виходячи на заміну.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" виключили з Кубка Іспанії через росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі