неділя, 02 червня 2013 10:39

"Реал" переміг "Осасуну" в останньому матчі Моурінью
7

Фото: ФОТО: Reuters

Мадридський "Реал" у суботу, 1 червня, провів свій останній матч під керівництвом свого головного тренера Жозе Моурінью. Як повідомляє Reuters, зустріч 38-го туру чемпіонату Іспанії з футболу з "Осасуною" (Памплона) завершилася перемогою "Реала" з рахунком 4:2.

Голи у складі переможців забили Гонсало Ігуаїн, Майкл Ессьєн, Карім Бензема і Хосе Кальєхон. В "Осасуни" відзначилися Роберто Торрес і Альваро Сехудо.

Про те, що Моурінью залишить клуб після закінчення сезону, стало відомо наприкінці травня. Тренер очолював мадридський клуб впродовж трьох сезонів. За цей час "Реал" виграв чемпіонат, Кубок і Суперкубок Іспанії. Повідомлялося, що причиною відходу тренера став конфлікт з гравцями.

Незабаром після звісток про швидку відставку Моурінью у британській пресі з'явилися повідомлення, що португальський тренер підписав контракт з лондонським "Челсі". Офіційно ця інформація поки не підтверджена, повідомляє "Лента".

Примера

38-й тур

Реал Мадрид - Осасуна 4:2 (2:0, 2:2)

Голи: 1:0 - 35 Ігуаїн, 2:0 - 38 Ессьєн, 2:1 - 52 Р. Торрес, 2:2 - 63 Сехудо, 3:2 - 69 Бензема, 4:2 - 87 Кальєхон.

Реал Мадрид - Хесус, Кальєхон, Альбіоль, Карвалью, Арбелоа (Д. Льоренте, 85), Ессьєн, Модрич, Ді Марія (Начо, 46), Озіл (Омар, 81), Бензема, Ігуаїн.

Осасуна - Ріесго (Рікардо, 75), Ойєр, У.Гарсія, Рубен, Нано, Сілва (Меса, 78), Тимор, Сехудо, Арментерос, Р. Торрес, Хосеба Льоренте (Омву, 46).

Попередження: Ігуаїн (44), У.Гарсія (44).

Зараз ви читаєте новину «"Реал" переміг "Осасуну" в останньому матчі Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі