вівторок, 30 квітня 2013 23:49

"Реал" переміг "Боруссію", але вибув з Ліги чемпіонів

"Реал" переміг "Боруссію", але вибув з Ліги чемпіонів
Карім Бензема взяв участь у двох голах "Реала" ФОТО: Reuters

Дортмундська "Боруссія" у повторному півфінальному матчі Ліги чемпіонів увечері 30 квітня в Мадриді програла "Реалу" з рахунком 0:2.

Обидва голи господарі провели наприкінці матчу - спочатку точним ударом на 83-й хвилині відзначився Карім Бензема, а п'ять хвилин по тому м'яч забив Серхіо Рамос.

Незважаючи на поразку, "Боруссія" вийшла у фінал Ліги чемпіонів за сумою двох зустрічей. У першому півфінальному матчі, що відбувся тиждень тому в Дортмунді, німецька команда виграла з рахунком 4:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. "Реал" (Мадрид) - "Боруссія" (Дортмунд) - 2:0

Увечері в середу, 1 травня, пройде матч-відповідь в парі "Барселона" - "Баварія", за підсумками якого визначиться другий фіналіст турніру. У першому матчі "Баварія" на своєму полі обіграла каталонців з рахунком 4:0.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 25 травня на лондонському "Вемблі", повідомляє "Лента".

Ліга чемпіонів

1/2 фіналу

Матч-відповідь

Реал Мадрид Іспанія - Боруссія Д Німеччина 2:0

Голи: 1:0 - 83 Бензема, 2:0 - 88 Рамос.

Реал Мадрид - Дієго Лопес, Ессьєн, Варан, Рамос, Коентрау (Кака, 57), Озіл, Алонсо (Хедіра, 67), Ді Марія, Модрич, Роналду, Ігуаїн (Бензема, 57).

Боруссія Д - Вайденфеллер, Пішчек, Хуммельс, Суботіч, Шмельцер, Гундоган, Бендер (Ф. Сантана, 90), Блашчіковскі, Гьотце (Гросскройтц, 14), Ройс, Левандовскы (Кель, 87).

Попередження: Коентрау (26), Гундоган (43), Ігуаїн (43), Бендер (45), Рамос (79), Хедіра (81), Вайденфеллер (83).

Перший матч: 1:4

Зараз ви читаєте новину «"Реал" переміг "Боруссію", але вибув з Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі