четвер, 25 липня 2024 23:13

"Реал" може обміняти Луніна. Але є нюанси - ЗМІ

"Реал" може обміняти Луніна. Але є нюанси - ЗМІ
Лунін може залишити "Реал" і опинитись в "Челсі". Фото: Getty Images

Голкіпер збірної України Андрій Лунін дедалі ближче до того, щоби залишити мадридський "Реал".

Можливість підписання Луніна протягом кількох тижнів розглядає лондонський "Челсі". Про це пише іспанське видання AS, посилаючись на свої джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найнижча оцінка з 2012 року": Лунін став головним антигероєм збірної України у матчі проти Румунії

"Вони розуміють, що угода складна ("Реал" оцінив Луніна в €30 млн – сума, якої "Челсі" не може собі дозволити), але не неможлива. Тому що у них є ключ: Кепа. На кону – можливий бартер із певними нюансами", – пише AS.

Журналісти зазначили, що це в жодному разі не буде обмін гравця на гравця, адже ціна 25-річного Луніна вища, аніж 29-річного Кепи Аррісабалаги. Також слід узяти до уваги різні спортивні форми гравців.

Зазначається, що вершкові розглядають можливість погодитися на обмін, але з доплатою певної суми. Скільки саме – невідомо. Чинний контракт українця із мадридським клубом закінчується за рік.

Поки що офіційної пропозиції від синіх "Реалу" ще не надходило. Але AS пише, що на Стемфорд Бридж серйозно налаштовані щодо Луніна, хоча на папері вони мають ще кілька кандидатур.

У сезоні-2023/24 Лунін провів 31 матч, із яких 12 відстояв на нуль. На рахунку Кепи – 20 матчів, з яких дев'ять – сухих.

Голкіпер Андрій Лунін став головним антигероєм збірної України у стартовому матчі Євро-2024 проти Румунії.

Так вважають провідні статистичні портали. Експерти оприлюднили свої підрахунки.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" може обміняти Луніна. Але є нюанси - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі