понеділок, 04 липня 2011 13:50

Розмова з Колліною вселила у Луческу оптимізм

Розмова з Колліною вселила у Луческу оптимізм

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу оцінив фізичний стан після травми бразильця Фернандіньо, а також напередодні гри за Суперкубок України згадав останнє протистояння "гірників" і динамівців у чемпіонаті країни.

"До травми Фернандіньо виглядав дуже добре, - цитує румунського тренера прес-служба клубу. - Але на сьогоднішній день він не дотягує навіть до 60% від своєї оптимальної форми. Відновлення Фернандіньо затяглося, я навіть не очікував, що він так довго буде відсутнім. В цілому у бразильців складно з відновленням після таких травм.

Я бачив, що Фернандіньо сильно переживає через те, що не грає. Хотілося йому психологічно допомогти, тому іноді ставили його в склад не зовсім готовим. Будемо сподіватися, що в наступному сезоні він відновиться остаточно".

Луческу також вважає, що після його розмови з куратором українських суддів П'єрлуїджі Колліною наступний матч "Динамо" і "Шахтаря" судитимуть арбітри на більш високому рівні:

"В останній нашій грі з "Динамо" мені здалося, що має місце повна відсутність поваги до "Шахтаря" з боку арбітра, - сказав Луческу. - Таке враження, що суддя, молодий 34-річний чоловік, мене ні в що не ставив. Він був агресивним, коли підбіг і почав щось доводити. Найбільше вразила відсутність поваги до нашої команди. В цілому 14 жорстоких моментів - за все треба було давати картки.

Я зобов'язаний був реагувати на це, тому вийшов на поле, хоча знав, що ризикую власним вилученням. Не хотілося б доводити до того, щоб я забрав команду з поля і нам зарахували поразку. Сподіваюся, такого більше не станеться. Але розмова з Колліною після цієї гри дала мені зрозуміти, що в українському футболі все починає потихеньку ставати на нормальні рейки".

Нагадаємо, матч за Суперкубок України між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться 5 липня в Полтаві на стадіоні "Ворскла" імені Бутовського. Початок о 21:00. Трансляція на телеканалі "Інтер". Поєдинок судитиме арбітр першої категорії Юрій Вакс із Сімферополя.

Зараз ви читаєте новину «Розмова з Колліною вселила у Луческу оптимізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі