понеділок, 14 лютого 2011 15:55

Раньєрі може втратити роботу після матчу з "Шахтарем"

Раньєрі може втратити роботу після матчу з "Шахтарем"

У разі поразки від донецького "Шахтаря" в матчі 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів головний тренер "Роми" Клаудіо Раньєрі може бути звільнений. Про це повідомляє "La Gazzetta dello Sport".

У минулу суботу "Рома" програла на своєму полі "Наполі" в матчі чемпіонату Італії з рахунком 0:2, після чого власниця клубу Розелла Сенсі зайшла в роздягальню команди і висловила всі свої претензії. Також повідомляється, що в понеділок ввечері відбудеться рада директорів "Роми", на якій може бути прийнято рішення про продаж команди.

Тим часом, вболівальники "Роми" провели акцію протесту біля клубної бази.

У першу чергу, вони дуже засмучені двома поспіль поразками від "Інтера" і "Наполі". Підопічні Клаудіо Раньєрі на даний момент займають сьоме місце в серії А і відстають від лідера чемпіонату "Мілана" на 13 очок.

Як повідомляє газета, п'ять представників уболівальників змогли проникнути на базу і поговорити з лідером римлян Франческо Тотті:

"Ти єдиний, хто заслуговує право носити форму "Роми", - заявили футболістові фанати. Гравець "Роми" запевнив, що команда постарається виправитися в майбутньому матчі 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з "Шахтарем" у цю середу. Також на стінах бази з'явилися написи "негідні".

Останнім часом Тотті практично не виходить на поле, хоча наставник команди Клаудіо Раньєрі заперечує конфлікт з гравцем.

Нагадаємо, матч 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів-2010/2011 "Рома" - "Шахтар" відбудеться 16 лютого в Римі. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами Liga.net, РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Раньєрі може втратити роботу після матчу з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі