четвер, 10 лютого 2011 17:42

Рамос задоволений новачками "Дніпра"

Рамос задоволений новачками "Дніпра"

Дніпропетровський "Дніпро" потроху починає налагоджувати командну гру. Про це заявив наставник дніпропетровців Хуанде Рамос, коментуючи результати другого збору клубу, пише офіційний сайт "Дніпра".

"На першому зборі був зроблений великий обсяг фізичної роботи, і тепер ми приступили до награвання команди. Провели більше контрольних матчів. Загалом, збір пройшов добре, хоча, природно, від'їзд багатьох футболістів вплинув на його перебіг. Втім, ми були до цього готові", - сказав він.

Також наставник розповів про участь "Дніпра" в Marbella Cup.

"Цей турнір не представляв особливої важливості, але разом з тим завжди краще працювати, коли ти виграєш - це завжди приємно. Так що не можна не відзначити позитивного психологічного впливу наших успішних результатів", - упевнений Рамос.

На питання, як показали себе новачки клубу, тренер відповів: "Всі наші новачки додають і роблять свій внесок у командну гру. Ми на даний момент задоволені їхньою роботою. Вважаю, що і вони задоволені своїм перебуванням в команді".

Повернувшись до Дніпропетровська, команда отримала кілька вихідних, а в понеділок, 14 лютого, "Дніпро" знову вирушить до Іспанії на заключний збір.

За матеріалами РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Рамос задоволений новачками "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі