пʼятниця, 04 лютого 2011 11:57

"Дніпро" стартував з перемоги на іспанському Marbella Cup

"Дніпро" стартував з перемоги на іспанському Marbella Cup

Дніпропетровський "Дніпро" з перемоги стартував на міжнародному турнірі "Marbella Cup", що проходить в Іспанії, обігравши в першому матчі румунську "Тімішоару" з рахунком 3:1.

Румуни відкрили рахунок вже на 8-й хвилині матчу, після того як у ворота "Дніпра" був призначений пенальті. Але ще до перерви команда Хуанде Рамоса не тільки відігралася, але й вийшла вперед. На 30-й хвилині забитим голом відзначився Олександр Гладкий, а потім відзначився Сергій Назаренко.

У середині другого тайму Гладкий оформив дубль і вивів свою команду в півфінал турніру, де 5 лютого "Дніпро" зустрінеться з чеською "Спартою", що розгромила грузинський "Зестафоні" - 5:0.

"Дніпро" - "Тімішоара" 3:1

"Дніпро": Каніболоцький, Інкум (Федорчук, 46), Русол (Рівас (Пашаєв, 84), 37), Чеберячко, Пашаєв (Стрініч, 46), Ротань, Кравченко (Інкум, 72), Шахов (Феррейра, 46), Назаренко (Льопа, 46), Коноплянка (Шахов, 72), Гладкий (Бохашвілі, 75)

Голи: Гладкий 30, 61, Назаренко, 37 - Роча, 8 (з пенальті)

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" стартував з перемоги на іспанському Marbella Cup». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі