четвер, 03 лютого 2011 14:49

"Кривбас" придбав гравця збірної Словенії, "Дніпро" цікавиться двома румунами

"Кривбас" придбав гравця збірної Словенії, "Дніпро" цікавиться двома румунами

Словенський півзахисник Даріян Матіч став першим новачком "Кривбасу" в зимове міжсезоння. Контракт з 27-річним футболістом підписаний на 2 роки з можливістю пролонгації ще на один сезон. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

За свою кар'єру Матіч пограв за словенські клуби "Триглав", "Любляна", "Копер", "Олімпія", "Домжале", "Інтерблок", російські "Шиннік" і нальчикський "Спартак", а також бухарестський "Рапід" і "Бней-Сахін" (Ізраїль).

На рахунку гравця сім матчів у складі національної збірної Словенії.

Тим часом, у "Дніпрі" цікавляться двома румунами.

Клуб вже направив офіційний запит, який письмово підтверджує інтерес до 21-річного капітана "Університаті" Валеріке Геману. Нинішній контракт гравця з румунським клубом розрахований до 2015 року.

Другий румун, яким зацікавився Хуанде Рамос - 25-річний півзахисник "Рапіда" Овідіу Херя. Дніпропетровський тренер звернув на нього увагу 24 січня під час товариської гри з румунською командою. Рамос був вражений грою півзахисника. Клуби вже обговорюють можливість його трансферу.

Затримка в прийнятті рішення пов'язана з трансферною вартістю футболіста. Дніпропетровський клуб відмовляється платити за гравця більше півтора мільйона євро, румуни ж хочуть продати півзахисника за два мільйони. "Дніпро" планує визначитися щодо придбання до 10 лютого.

За матеріалами Sport.bigmir.net, Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" придбав гравця збірної Словенії, "Дніпро" цікавиться двома румунами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі