пʼятниця, 16 березня 2007 10:30

Рамос вважає, що його команді пощастило

 
Після матчу 1/8 фіналу Кубка УЄФА між "Шахтарем" та "Севільєю" (2:3) головний тренер іспанської команди виглядав задоволеним результатом, але дуже втомленим, повідомляє офіційний сайт "гірників".

- Сьогодні ми побачили цікаву гру у виконанні обох команд. Я залишився задоволеним діями "Севільї" у першому таймі. Але ближче до перерви я почав хвилюватися, що не вдається реалізувати перевагу. У другому таймі спробували мобілізувати усі сили. Однак такий удар, якого завдав Матузалем, можна побачити дуже рідко. Нам пощастило у тому, що швидко вдалося встановити рівновагу. І ще залишалося досить часу, щоб схилити шальки терезів на свою користь. Коли рахунок став 2:2, ми зрозуміли, що психологічна перевага на нашому боці. Це був перший випадок у моїй кар"єрі, коли знадобилося втручання воротаря, щоб врятувати гру. Потрібно оцінити ті зусилля, яких доклала команда сьогодні, - сказав Рамос.

Вихід Палопа до воріт "Шахтаря" наставник "Севільї" пояснив безвихідним положенням.

- Не було іншого виходу. Вважаю, у цьому випадку нам просто пощастило, - підсумував Рамос.

Зараз ви читаєте новину «Рамос вважає, що його команді пощастило». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі