пʼятниця, 16 березня 2007 09:59

Луческу назвав гравців "Шахтаря" безвідповідальними

Вчора донецький "Шахтар" припинив боротьбу у Кубку УЄФА. За кілька секунд до кінця зустрічі "Севілья" змогла зрівняти рахунок, а у доданий час вийти уперед і перемогти у підсумку. Головний тренер "гірників" Мірча Луческу, 61 рік, назвав цей матч найтрагічнішим у своїй кар"єрі, повідомляє офіційний сайт команди.

- Що тут скажеш? Ми програли. Як бачимо, у футболі крім майстерності потрібно мати ще й везіння, - почав Луческу. - Була помітна різниця у класі. Видно, що команда грає у сильному чемпіонаті і має більший єврокубковий досвід. Деякі наші футболісти не проявили тої відповідальності, якої вимагають такі поєдинки. За 18 секунд до завершення гри усі мали бути не те що у штрафному, у воротарському майданчику. Не можна було залишати воротаря самого і дозволити йому спокійно прийняти м"яч і забити. У моїй кар"єрі не вистачало тільки того, що воротар забив моїй команді у ігровій ситуацій. Тепер у мене сталося усе, що тільки може бути у футболі. Щодо самої гри, то перший тайм ми провели невиразно. Кидалась у очі боязнь, з якою футболісти контролювали м"яч. У другому таймі ми провели ряд непоганих контратак, з яких мусили вижати більше. Якби наші гравці діяли відповідальніше, то за рахунку 2:1 могли б забити ще один гол. Загалом же гра була високого рівня. Ми побачили команди, які показали справжній футбол. Але різниця у класі все одно була помітна.
Відзначив Луческу гру Богдана Шуста.

- Богдан дуже добре сьогодні зіграв. Однак у моменті, коли забивав Палоп, досвідчений воротар мав виходити на м"яч. Але не можу вимагати від 20-річного хлопця діяти у всіх епізодах як гравець, який уже повністю склався.

Тренер "Шахтаря" також зазначив, що на полі в останні хвилини не вистачало Матузалема. І знову відзначив, що без самовіддачі та відповідальності протягом усього матчу результату не можна досягти.

- Матузалем сам попросив заміну. Якщо він наважився на такий крок, значить далі грати зовсім не міг. А от на Брандау і Срну я дуже ображений. Їхні жовті картки були необов"язковими. Це не дозволило їм зіграти сьогодні. Склад на таку відповідальну гру вийшов імпровізований, - додав Луческу.

Зараз ви читаєте новину «Луческу назвав гравців "Шахтаря" безвідповідальними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі