вівторок, 28 червня 2011 16:56

Рафаель Надаль уникнув перелому ноги

Рафаель Надаль уникнув перелому ноги

Підозри про те, що перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль отримав перелом однієї з кісток лівої стопи, не підтвердилися. Надаль отримав травму 27 червня в матчі 1 / 8 фіналу з аргентинцем Хуаном Мартіном дель Потро і після гри зізнався, що розглядав можливість знятися з матчу, повідомляє Associated Press.

За словами іспанця, йому здалося, що він зламав одну з кісток ступні. Увечері в понеділок Надаль пройшов медичне обстеження, яке показало, що серйозної травми він уникнув.

Іспанський тенісист заявив, що ввечері 28 червня він проведе тренування, а 29 червня візьме участь у матчі 1 / 4 фіналу проти американця Марді Фіша. Що стосується матчу з дель Потро, то Надаль здобув перемогу з рахунком 7:6 (8:6), 3:6, 7:6 (7:4), 6:4.

В інших матчах 1 / 4 фіналу британець Енді Мюррей зіграє з іспанцем Фелісіано Лопесом, француз Жо-Вільфрід Тсонга - зі швейцарцем Роджером Федерером, австралієць Бернард Томіч - з сербом Новаком Джоковічем.

Зараз ви читаєте новину «Рафаель Надаль уникнув перелому ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі