вівторок, 29 листопада 2011 14:32

Заради бою з Віталієм Кличком Хей знизив свої фінансові апетити

Заради бою з Віталієм Кличком Хей знизив свої фінансові апетити

Британський боксер-важковаговик Девід Хей пішов на поступки в переговорах про організацію бою з українцем Віталієм Кличком, повідомляє BBC News. За словами Хея, він знизив фінансові запити і не вимагає, щоб отриманий від поєдинку прибуток був поділений порівну, як це було в липневому бою з Володимиром Кличком.

Британець визнав, що він не може претендувати на розділ прибутку "50 на 50", оскільки не володіє чемпіонським титулом. За словами Хея, його бій з Кличком-старшим може відбутися, якщо йому запропонують гроші, яких він заслуговує, і якщо вдасться узгодити дату проведення поєдинку з телебаченням.

2 липня 2011 Хей програв Кличку-молодшому і втратив титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). 13 жовтня, в день свого 31-річчя, він оголосив про закінчення кар'єри. Незабаром після цього британець заявив, що може повернутися на ринг заради бою з Кличком-старшим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко і Хей домовилися про дату і місце поєдинку

З приводу переговорів Хей розповів, що контракту він поки не бачив. Що стосується дати можливого бою, то британський боксер назвав березень 2012 року.

40-річний Кличко-старший у цей час володіє титулом WBC (Всесвітня боксерська рада). У своєму останньому бою (10 вересня) він переміг технічним нокаутом поляка Томаша Адамека. За даними сайту BoxRec.com, свій наступний бій Кличко проведе 3 березня в Дюссельдорфі, ім'я суперника не вказано.

Зараз ви читаєте новину «Заради бою з Віталієм Кличком Хей знизив свої фінансові апетити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі