понеділок, 07 листопада 2011 18:17

Рачинську призначили на матч збірних Австрії та Болгарії

Рачинську призначили на матч збірних Австрії та Болгарії

У складі української бригади арбітрів, призначених на відбірковий матч молодіжного чемпіонату Європи 2013 року між збірними Австрії та Болгарії, працюватиме Наталія Рачинська.

Арбітр-жінка буде допомагати головному рефері Євгену Арановському, у бригаду якого також увійшли асистент Євген Халамендик і четвертий арбітр Віталій Романов.

Нагадаємо, що тільки навесні цього року 41-річна Рачинська дебютувала в українській Прем'єр-лізі в матчі запорізького "Металурга" і "Таврії". Арбітр ФІФА з 2004 року, до цього вона працювала виключно на іграх жіночих команд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу подарував квіти Наталії Рачинській

35-річний Арановський тільки цього року отримав статус арбітра ФІФА, але вже входить в третю групу УЄФА. Поєдинок Австрія - Болгарія відбудеться 10 листопада у Відні.

Наталія Рачинська

Кар'єра: захисник "Динамо" (Київ), "Тулуза", фіналіст Кубка і бронзовий призер чемпіонату України. Асистент арбітра ФІФА (з 2004-го)

Зараз ви читаєте новину «Рачинську призначили на матч збірних Австрії та Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі