четвер, 31 березня 2011 11:37

Рабинович порівняв Данилова з бароном Мюнхгаузеном

Рабинович порівняв Данилова з бароном Мюнхгаузеном

Власник київського "Арсеналу" Вадим Рабинович вважає, що українській футбольній Прем'єр-лізі потрібен новий президент.

Більше того, бос "канонірів" назвав прийнятну, на його думку, кандидатуру. Це відомий український політичний діяч Михайло Бродський.

"Якби мене запитали сьогодні, я б запропонував на посаду президента Прем'єр-ліги кандидатуру Михайла Юрійовича Бродського. Поясню чому. Він досить контактний зі всіма учасниками футбольного процесу. Усі думають, що вони ним управляють, а насправді ним ніхто не керує!.. Іноді навіть він сам... Ця людина могла стати тою фігурою, яка несподівано влаштує всіх. Тим більше, у нього багато енергії, яку можна направити у футбольне русло", - відзначив Рабинович.

Щодо чинного президента УПЛ Віталія Данилова, то на думку Рабиновича, йому пора у відставку.

"Знаєте, щось не виходить у Віталія Богдановича, не йде - і все тут! Таке буває. За радянських часів чиновника, який буксував в атомній енергетиці, перекидали, скажімо, на сільське господарство. Я думаю, що Віталія Богдановича треба "плавно перекинути", не ображаючи його, але і щоб він не ображав нас своєю присутністю. Абсолютна бездіяльність Прем'єр-ліги, абсолютна непрозорість конкретно його роботи, відкрита неповага до президентів клубів не може тривати вічно! .. Ми, звичайно, стали заручниками внутрішніх течій у футболі, але я вже дуже по-серйозному вважаю, що головним гальмом ПЛ став її президент, який завалив роботу...

Візьміть всі його обіцянки річної давності, більш ранні або більш пізні! .. Нічого не виконано! .. Це - "барон Мюнхгаузен" нашого футболу! Його і в ПЛ немає, і в парламенті немає, рідко коли промайне по ТБ. Через нього не було можливості зібрати хоча б раз кворум президентів клубів. Тому прищепилася порочна практика безіменних опитувань з життєво важливих питань існування вищого дивізіону нашого футболу. Так а навіщо ж тоді президенти - краще вже використовувати секретарів, які будуть зайняті листуванням, все підсумують, складуть і т.п.

Для розвитку українського футболу, для поваги до себе, для розуміння, що в 2012 році Україна буде епіцентром європейського і всього світового футболу, ми зобов'язані попрощатися з Даниловим! Якщо ж не вирішити питання з Даниловим, то чи не краще розпустити таку недіючу Прем'єр-лігу, зібрати її нинішніх засновників і разом створити нове об'єднання - працездатне, з більшою гнучкістю в статуті, з реальними можливостями", - підсумував Рабинович.

Зараз ви читаєте новину «Рабинович порівняв Данилова з бароном Мюнхгаузеном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі