вівторок, 18 травня 2010 13:06

Рабинович назвав нового тренера "Арсеналу"

Рабинович назвав нового тренера "Арсеналу"

Сьогодні столичний футбольний клуб "Арсенал" отримав повноцінного головного тренера. Ним став Юрій Бакалов, який до цього виконував обов'язки наставника команди після звільнення В'ячеслава Грозного.

Контракт з тренером підписано на два роки і з правом продовження за взаємною згодою сторін.

Про це президент клубу Вадим Рабинович повідомив на прес-конференції в офісі клубу. Разом із головним тренером було представлено тренерський штаб. Начальником команди став Олександр Томах, помічниками Бакалова – Сергій Булавін та Павло Блажаєв.

Щодо Василя Євсєєва, то, за словами Рабиновича, в нього 30 червня закінчується контракт. Бажання продовжувати співпрацю з клубом він не виявив.

На прес-конференції було озвучене завдання команди на наступний сезон – потрапляння в єврокубкову зону.

"На відміну від преси, я особливо не розглядав інших кандидатур,того ж Безсонова, - каже Рабинович. - Одразу скажу, що я найкращої думки про Грозного, але після тих звинувачень, які пролунали на його адресу, розглядати його кандидатуру я не міг. В ідеалі ми вибрали той тренерський штаб, який пройшов усю школу нашого становлення."

Було також порушено питання, щодо стадіону на якому гратиме команда.

"Одразу скажу про "Старт". Я ніколи нічого не говорив, що це наш остаточний варіант. Ми їздили і дивилися багато об'єктів, але поки що це все лише розмови. Разом із тим, ми відправили офіційний папір у мерію Києва, де підтвердили, що готові за власний кошт викупити будь-яку ділянку для будівництва стадіону".

В той же час новоспечений наставник команди висловив сподівання, що в контексті поставленого завдання на сезон, керівництво зробить усе, щоб "Арсенал" ні в чому не мав потреби. За словами Бакалова, нинішній склад і рівень команди дозволяє виконати поставлене завдання.

Команда, як і раніше, тренуватиметься на базі у Щасливому.

Керівництво клубу зазначило, що "Арсенал" раніше за всі інші команди Прем'єр-ліги вийде з відпустки (1 червня). Це робиться для того, щоб був час детально вивчити всіх гравців команди, включаючи найближчий резерв, провести повноцінну міжсезонну підготовку і за її результатами та думкою головного тренера вирішити з ким продовжувати контракти.

За словами Бакалова, команда намагатиметься знайти гармонію між захистом та атакою.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Рабинович назвав нового тренера "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі