четвер, 21 травня 2009 11:58

"Зеніт" привітав "Шахтар" з Кубком УЄФА

"Зеніт" привітав "Шахтар" з Кубком УЄФА

Володар Кубка УЄФА 2008 року ФК "Зеніт" надіслав привітання в адресу діючого володаря трофею

Футбольний клуб "Шахтар"

Шановний пан Президент! Шановні тренери, гравці та працівники клубу!

Від імені Футбольного клубу "Зеніт" вітаємо ФК "Шахтар" з перемогою в Кубку УЄФА! Вам і Вашому клубу випала честь блискуче завершити багаторічну традицію розіграшів Кубка УЄФА, вписавши ще одну гідну сторінку в історію футбольного клубу "Шахтар".

Ми раді, що саме "Шахтар", як давній друг і партнер "Зеніту", став володарем Кубка УЄФА. Удвічі приємно, що на цьому європейському футбольному трофеї наші імена стоятимуть поряд. Таким чином, ми в черговий раз довели, що по праву належимо до лідерів європейського футболу. Бажаємо вам, демонструючи таку динамічну та яскраву гру в матчі за Суперкубок УЄФА, додати ще один кубок в музей клубу.

Упевнені, що досягнення подібних висот неможливе без того планомірного розвитку футбольної інфраструктури, без тієї уваги до майбутньому футболу, без розвитку дитячого футболу, який наші клуби реалізують в своїй постійній і щоденній роботі.

Також, ми сподіваємося, що красива і впевнена гра "Шахтаря" і "Зеніту" у футбольному сезоні 2009-2010 років, змусить захоплено говорити про нас всю футбольну Європу, в черговий раз довівши правильність вибраного нами шляху!

Футбольний клуб "Зеніт"

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" привітав "Шахтар" з Кубком УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі