четвер, 29 квітня 2010 16:50

"Зеніт" переміг ЦСКА і наздогнав лідера прем'єр-ліги

"Зеніт" переміг ЦСКА і наздогнав лідера прем'єр-ліги

"Зеніт" із Санкт-Петербурга здобув виїзну перемогу над столичними армійцями з рахунком 2:0 (1:0). М'ячі забили Івіца Крижанац (на п'ятій хвилині) і Олександр Кержаков (на 65-й).

Рахунок в матчі був відкритий після подання першого кутового біля воріт Ігоря Акінфєєва. М'яч, посланий Алессандро Розіною, після серії рикошетів потрапив до Івіца Крижанаца, і той пробив по воротах практично в упор - 1:0.

Швидко пропущений м'яч деморалізував ЦСКА - москвичі так і не змогли перехопити у гостей ігрову ініціативу. У другому таймі перевага "Зеніта" втілилася в гол Олександра Кержакова, який ефектно пробив з лінії штрафного майданчика в дальній верхній кут воріт.

Після перемоги над ЦСКА пітерcький клуб набрав 15 очок і вийшов на друге місце в турнірній таблиці прем'єр-ліги. За рахунок кращих додаткових показників лідирує в чемпіонаті "Спартак" з Нальчика, який також має 15 очок.

Матч четвертого туру прем'єр-ліги ЦСКА - "Зеніт" повинен був відбутися 3 квітня на спортивній арені "Лужники". Гру перенесли, так як у переддень Великодня у правоохоронних органів не вистачило ресурсів, щоб забезпечити безпеку матчу.

Чемпіонат Росії

4-й тур

ЦСКА - Зеніт - 0:2 (0:1)

Голи: 0:1 - Крижанац (5), 0:2 - Кержаков (65).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" переміг ЦСКА і наздогнав лідера прем'єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі