середа, 28 листопада 2007 16:44

"Збірна України завжди потрапляє у групи смерті "

Капітан чемпіона Росії, санкт-петербугського "Зеніту" Анатолій Тимощук прокоментував результати жеребкування кваліфікації ЧМ-2010, в результаті якого в одну відбіркову групу з Україною потрапили Хорватія, Англія, Білорусь, Казахстан і Андорра.

- Україні дісталася одна з дуже сильних груп.  Але нам жодного разу ще не попадалася легка група. У всіх відбіркових циклах випадають групи смерті, тому у нас є і позитивний, і негативний досвід боротьби з суперниками високого рівня. Матчі останнього циклу показали, що наша команда здатна грати на високому рівні і гідно битися, - відзначив Тимощук.

- Зверну увагу на те, що крім Англії і Хорватії є ще Белорусь, Казахстан і Андорра - команди, які особливо непоступливо грають на своїх полях. І нам треба бути готовими викладатися в кожній грі впродовж всіх 90 хвилин, як це було, наприклад, в матчі з Францією. Головне, що у нас є потенціал і віра у власні сили, просто треба показати свою кращу гру в кожному поєдинку. Легко потрапити на турнір рівня чемпіонату світу ще нікому не вдавалося, - підсумував півзахисник збірної України.

Джерело: www.korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «"Збірна України завжди потрапляє у групи смерті "». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі