четвер, 11 вересня 2008 16:08

"Заради перемоги в Лізі чемпіонів я готовий на все" - Недвед

Павел Недвед заявив, що готовий припинити гру в гольф зі своїм партнером по "Ювентусу" Алессандро Дель П"єро в обмін на перемогу в Лізі чемпіонів.

У зв"язку з дискваліфікацією туринського клубу екс-футболіст збірної Чехії, володар Кубок УЄФА і Суперкубок УЄФА 1999 року у складі "Лаціо", на два сезони випав з єврокубків.

Проте це лише додає 36-річному півзахисникові мотивації поповнити колекцію трофеїв золотом Ліги чемпіонів. "Ювентус" почне новий похід за титулом клубного чемпіона Європи 17 вересня, коли вдома прийматиме "Зеніт" нашого Анатолія Тимощука.

Недвед обожнює грати в гольф з 33-річним П"єро Дель, проте, за його власними словами, готовий відмовитися від цієї забави заради успіху на футбольному полі. "Заради золота Ліги я готовий відмовитися від всього. Навіть від гольфу з Дель П"єро, - признався чех. - Ми готові грати на перемогу з будь-яким суперником. Ми знаємо свої сильні сторони і нікого не боїмося. Я упевнений, що у нас є все необхідне, щоб вирішити поставлені завдання на сезон".

У сезоні 2002/03 Недвед через дискваліфікацію пропустив фінал Ліги чемпіонів з "Міланом", який завершився поразкою "старої синьйори" по пенальті. Тому чех серйозно настроєний взяти реванш в цій кампанії, фінальний матч якої відбудеться на римському "Олімпіко".

"Участь в Лізі чемпіонів була нашим першочерговим завданням. Ми пробилися в груповий етап і тепер віддамо всі сили, щоб вийти у фінал", - пообіцяв Недвед, що забив 18 голів в 91 матчах за національну команду.

По футбольних мірках Недвед вже немолодий, але на ігрових якостях півзахисника роки, схоже, не позначаються. Він довів це в стартовому матчі серії А з "Фіорентиною", забивши гол, який дозволив звести матч внічию, - 1:1. "Я відчуваю себе краще, ніж рік тому, - заявив він. - Я звик до методів роботи Клаудіо Раньері, а результати видно всім".

football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Заради перемоги в Лізі чемпіонів я готовий на все" - Недвед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі