неділя, 06 червня 2010 11:52

"Волинь" просить владу допомогти команді підготуватись до старту в Прем'єр-лізі

"Волинь" просить владу допомогти команді підготуватись до старту в Прем'єр-лізі

Президент "Волині" і за сумісництвом Голова обласної Федерації футболу Столяр звернувся з листом до Луцького міського голови Шиби з проханням допомогти команді підготуватися до старту в Прем'єр-лізі. Лист опубліковано на офіційному сайті клубу.

"Частину ігор Прем'єр-ліги клуб повинен провести на місцевому футбольному полі, яким є луцький стадіон "Авангард", - говориться, зокрема, в листі. - Стан, оснащення та матеріальне забезпечення стадіону "Авангард" на сьогоднішній день є незадовільними і вимагають додаткових зусиль та інвестицій щоб відповідати вимогам, що пред'являються Федерацією футболу України до стадіонів, на яких проводяться змагання такого рівня".

Президент "Волині" попросив міську владу "терміново розглянути питання про надання в оренду ВАТ "Спортивний клуб "ФК Волинь" строком на 49 років майно луцького стадіону "Авангард" та земельної ділянки для обслуговування стадіону".

Нагадаємо, що чемпіонат України сезону 2010/11 стартує 10 липня. "Волинь" і "Севастополь" за результатами виступів у першій лізі піднялися в еліту.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" просить владу допомогти команді підготуватись до старту в Прем'єр-лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі