четвер, 03 червня 2010 14:52

Новачок Прем'єр-ліги підсилиться гравцями "Шахтаря"

Новачок Прем'єр-ліги  підсилиться гравцями "Шахтаря"

Ні для кого не є секретом, що ФК "Севастополь" і "Шахтар" пов'язані теплими і дружніми стосунками, - вважає Footballtransfer. Подейкують, що за часів прем'єрства клуб фінансував ніхто інший як сам Віктор Янукович.

Тому не виглядає дивною інформація про бажання новачка УПЛ ФК "Севастополь" підсилитися гравцями "Шахтаря".

Цим посиленням в першу чергу можуть стати Володимир Єзерський, Ігор Дуляй та Джуліус Агахова. Зарплату в новому клубі їм буде платити все той же "Шахтар".

Нагадаємо, в перенесеному матчі 17-го туру "Севастополь" на виїзді переграв ФК "Львів", знявши всі питання щодо сезону в першій лізі.

Завдяки цьому результату кримчани не тільки піднялися на перше місце в таблиці, але і забезпечили собі вихід у прем'єр-лігу українського футболу. Це вперше команда з Севастополя буде представлена в еліті в історії чемпіонатів України.

Також команда Олега Лещинського цим результатом забезпечила путівку у вищий дивізіон "Волині", яка за два тури до фінішу випереджає львів'ян на вісім очок. Лучани повертаються до еліти після знаменитого сезону 2005/2006, коли вони після першого кола посідали третє місце, а в підсумку вилетіли до першої ліги.

За матеріалами FootballTransfer, Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Новачок Прем'єр-ліги підсилиться гравцями "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі