субота, 29 травня 2010 14:10

"Волинь" обіграла "Динамо" і фактично в Прем'єр-лізі

"Волинь" обіграла "Динамо" і фактично в Прем'єр-лізі

Луцька "Волинь" учора в гостях обіграла другу команду київського "Динамо" і наблизилася до підвищення в класі на відстань одного кроку.

У матчі з рахунком 0-2 святкувала перемогу команда Віталія Кварцяного. Варто відзначити, що це вже десята перемога поспіль у команди з Луцька.

Відрив від третього місця складає на даний момент 10 очок і навряд чи щось уже зможе перешкодити луччанам знов зіграти в еліті.

Тренер "Волині" Віталій Кварцяний не приховував своїх емоцій після матчу з "Динамо-2":

"Дуже багато емоцій. Хочеться побажати нашим футболістам успіху, тому що вони молодці. Крім того, я дуже радий за наших уболівальників, які зараз напевно дуже багато п'ють пива, радіють. "Волинь" живе, Луцьк живе! Це важливо! Важливо для людей зробити свято . Але я така людина, що сьогодні вже думаю, що робити завтра. Але сьогоднішнє щастя воно велике! Я дуже щасливий, зараз привітаю хлопців, все добре!"

Динамо-2 - Волинь - 0:2

Голи: Мостовий (11), Лео Коста (46).

Нагадаємо, що другим основним претендентом на підвищення в класі залишається ПФК Севастополь, який відстає від "Волині" на 4 очки, але має дві гри в запасі.

За матеріалами Bigmir) Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" обіграла "Динамо" і фактично в Прем'єр-лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі